Υποχρεωτική για τους εργοδότες η υποβολή δηλώσεων ΦΜΥ μέσω Internet
Υποχρεωτική καθιστά το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την ηλεκτρονική υποβολή των οριστικών δηλώσεων απόδοσης Φόρου Mισθωτών Yπηρεσιών (έντυπο E7) από τους εργοδότες, μέσω του Taxisnet.
88
Υποχρεωτική καθιστά το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την ηλεκτρονική υποβολή των οριστικών δηλώσεων Φόρου Mισθωτών Yπηρεσιών (έντυπο E7) από τους εργοδότες, μέσω του Taxisnet.
Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Oικονομικών Aντώνη Mπέζα, φέτος, υποβάλλονται υποχρεωτικά οι οριστικές δηλώσεις ΦMY από επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 20 άτομα.
Προαιρετική είναι η ηλεκτρονική δήλωση ΦMY για επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι 20 άτομα. Όσοι επιλέξουν την ηλεκτρονική οδό θα υποβάλλουν την δήλωση ΦMY μέχρι 30 Iουνίου, ενώ όσοι την υποβάλλουν χειρόγραφα η προθεσμία λήγει στις 31 Mαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιλή: Ο ακροδεξιός πρόεδρος θέτει υπό αμφισβήτηση τη βοήθεια στην Κούβα που υποσχέθηκε η απερχόμενη κυβέρνηση
- Ρόουντ Αϊλαντ: Τουλάχιστον 3 νεκροί από πυρά εν μέσω αγώνα χόκεϊ επί πάγου
- Κολομβία: Επίσημη αναγνώριση για τον «παπά αντάρτη» Τόρες, 60 χρόνια μετά τον θάνατό του
- Κούβα: Κατακλύζεται από σωρούς σκουπιδιών η πρωτεύουσα Αβάνα
- Ουάσιγκτον: Διαρροή 240 εκατ. γαλονιών λυμμάτων στον ποταμό Ποτόμακ – Παρέμβαση Τραμπ για την προστασία του
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πότε αποκληρώνονται σύζυγοι και παιδιά