
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα στο Ιράκ στα χέρια των Αρχών
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον Μοχάμεντ Ράμπι Αμπου Ζαρ, ο οποίος θεωρείται ο υπ αριθμόν 4 στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Σύμφωνα ανακοίνωση του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών, η σύλληψη έγινε «πριν από λίγες ημέρες» στη Βαγδάτη.
28
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον Μοχάμεντ Ράμπι Αμπου Ζαρ, ο οποίος θεωρείται ο υπ αριθμόν 4 στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα στο Ιράκ.
Σύμφωνα με λιτή ανακοίνωση του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών στην κρατική τηλεόραση Iraqiya, η σύλληψη έγινε «πριν από λίγες ημέρες» στη Βαγδάτη.
Το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, με επικεφαλής τον Αμπου Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, θεωρείται υπεύθυνο για τις πιο αιματηρές επιθέσεις που έχει σημειωθεί στη χώρα μετά την αμερικανική εισβολή του 2003.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»


