«Ανακωχή» για τις εκλογές αποφάσισαν οι ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις
Οι ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις συμφώνησαν στην ήρεμη διεξαγωγή των εκλογών της Τετάρτης, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του αλ-Ακσά. Σημειώνεται ότι μόνο στην ανατολική Ιερουσαλήμ θα αναπτυχθούν 1.500 Ισραηλινοί αστυνομικοί.
30
Οι ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις συμφώνησαν στην ήρεμη διεξαγωγή των εκλογών της Τετάρτης, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του αλ-Ακσά. Σημειώνεται ότι μόνο στην ανατολική Ιερουσαλήμ θα αναπτυχθούν 1.500 Ισραηλινοί αστυνομικοί.
«Οι ένοπλες οργανώσεις θα ενισχύσουν την παλαιστινιακή αστυνομία γύρω από τα εκλογικά κέντρα. Τα μέλη τους θα φορούν πολιτικά και δεν θα φέρουν όπλα» συμπλήρωσε ο Αμπού Αντχάμ, εκπρόσωπος της οργάνωσης που συνδέεται με την Φατάχ.
Περίπου 1.500 Ισραηλινοί αστυνομικοί θα αναπτυχθούν την Τετάρτη στην ανατολική Ιερουσαλήμ για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
«Φοβόμαστε τις επιθέσεις ειδικά από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που αντιτίθενται στις εκλογές» επισήμανε ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι την ημέρα των εκλογών περίπου 6.000 Παλαιστίνιοι ψηφοφόροι αναμένεται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε έξι εκλογικά τμήματα στην ανατολική Ιερουσαλήμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Έκρηξη και φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά – Επί τόπου η πυροσβεστική
- Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Λαρεντζάκης
- Νεκρή σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων
- Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τη μνήμη των 63 θυμάτων του C-130 που συνετρίβη στο όρος Όθρυς στις 5/2/1991
- Έσπασε η γέφυρα του Ενιπέα μετά την κακοκαιρία – Αποκομμένες δέκα οικογένειες
- Αποκάλυψη in: Πληροφορίες που συνδέονται και με το ΝΑΤΟ έδινε ο αξιωματικός που συνελήφθη για κατασκοπεία
