43

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι ζήτησε και πήρε από τον εφέτη ανακριτή Γιάννη Σίδερη ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος.

O κ. Μαντούβαλος εμφανίστηκε στο γραφείο του ανακριτή το πρωί της Πέμπτης χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μαντούβαλος κατηγορείται για το αδίκημα της δωροδοκίας (πλημμέλημα) καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματικές δραστηριότητες (κακούργημα).

Την Πέμπτη επρόκειτο να απολογηθεί και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας που φέρεται να είχε διαπράξει ο πρώην πρωτοδίκης Ευάγγελος Καλούσης.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας, που ήταν κατηγορούμενος το 2000 για υποθέσεις εκρήξεων με ανακριτή τον κ. Καλούση, εισήχθη εσπευσμένως την Τετάρτη σε νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας.

Παραμένει άγνωστο το πότε θα κληθεί εκ νέου σε απολογία ενώπιον του κ. Σίδερη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ