Παρέμβαση Γ.Παπανδρέου για να κλείσει το θέμα με το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού
Προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί η όλη συζήτηση για το βιβλίο του Κώστα Σημίτη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να κλείσει το όλο θέμα. Ο Γ.Παπανδρέου αναφέρθηκε αυτοβούλως στο ζήτημα στη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου.
30
Αποπροσανατολιστικά και προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί η όλη συζήτηση για το βιβλίο του Κώστα Σημίτη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να κλείσει το όλο θέμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε αυτοβούλως στο ζήτημα στη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Νέων της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι το Κίνημα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και ότι ο ίδιος θα κινηθεί μόνον προς αυτή την κατεύθυνση.
«Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του, αλλά στο Συνέδριο κάναμε την αυτοκριτική μας και πήραμε συλλογικά ορισμένες αποφάσεις για όλα τα θέματα, οι οποίες ισχύουν» δήλωσε.
Στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου που επικαλείται η εφημερίδα σημείωσαν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ανοίξει αυτοβούλως το θέμα αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη της χειραφέτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον τέως πρωθυπουργό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε ο κ. Παπανδρέου απέφυγε τα σχόλια και τις δηλώσεις για το βιβλίο του Κώστα Σημίτη.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιθυμούσε από την πρώτη στιγμή να κλείσει όσο το δυνατόν ταχύτερα το θέμα της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, δεδομένου ότι το Κίνημα δείχνει να αποκομίζει τα πρώτα οφέλη από τη φθορά της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πραξικόπημα ή εκκαθαρίσεις στην Κίνα;
- Μινεάπολη: Τίποτε δεν άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ, λένε αδελφοί της στο Κογκρέσο
- Η κατάπαυση του πυρός εναντίον ενεργειακών υποδομών έληξε – Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ρωσία για μαζικές επιθέσεις
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
