Τρεις νεκροί σε συγκρούσεις της παλαιστινιακής αστυνομίας με τη Χαμάς στη Γάζα
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Κυριακή στη Γάζα, στο χειρότερο ξέσπασμα ενδοπαλαιστινιακής βίας μετά την αποχώρηση των Ισραηλινών. Αλλοι 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σε σφοδρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ της παλαιστινιακής αστυνομίας και ενόπλων της Χαμάς.
71
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Κυριακή στη Γάζα, στο χειρότερο ξέσπασμα φατριαστικής βίας μετά την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από την περιοχή, τον περασμένο μήνα.
Ακόμη 50 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν, σε μια σφοδρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ της παλαιστινιακής αστυνομίας και ενόπλων της Χαμάς.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι ένας τοπικός αστυνομικός διοικητής και δύο πολίτες, εκ των οποίων η μία είναι γυναίκα, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.
Τόσο η αστυνομία όσο και οι μαχητές της Χαμάς κατηγορούν αλλήλους ότι προκάλεσαν την αντιπαράθεση, η οποία επεκτάθηκε σε δύο «καταφύγια» της Χαμάς μέσα και κοντά στην πόλη της Γάζας.
Αστυνομικές πηγές δήλωσαν πως ο αστυνομικός σκοτώθηκε όταν οι μαχητές εκτόξευσαν αντιαρματικές ρουκέτες και προσπάθησαν να επιτεθούν εναντίον του αστυνομικού τμήματος, στον καταυλισμό προσφύγων Σάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
