Με το ΑΦΜ του διαχειριστή η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης τη χειμερινή περίοδο
Με τη χρήση του ΑΦΜ του εκάστοτε διαχειριστή της πολυκατοικίας θα γίνεται η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο. Έτσι δεν θα χρειαστεί η έκδοση ειδικού ξεχωριστού ΑΦΜ από τις ΔΟΥ για κάθε κτίριο, όπως ήταν η αρχική σκέψη.
30
Με τη χρήση του ΑΦΜ του εκάστοτε διαχειριστή της πολυκατοικίας θα γίνεται η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης κατά τη χειμερινή περίοδο.
Έτσι δεν θα χρειαστεί η έκδοση ειδικού ξεχωριστού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου από τις ΔΟΥ για κάθε κτίριο, όπως ήταν η αρχική σκέψη. Τη σχετική διευκρίνιση έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας.
H καταγραφή θα γίνει με την υποχρεωτική υποβολή, με τις φορολογικές δηλώσεις του 2006, των τιμολογίων αγοράς πετρελαίου θέρμανσης. Ειδικά για τις πολυκατοικίες, τα τιμολόγια θα υποβάλλονται με τη δήλωση του διαχειριστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Χρυσός: Τι λένε οι ειδικοί για την πορεία του ευγενές μετάλλου το 2026
- Άρης Betsson – Νεπτούνας 83-64: Συνέτριψε τους Λιθουανούς και πάει για «τελικό» πρόκρισης στη Ρουμανία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η σύζυγος του Γούντι Άλεν επιτίθεται στο MeToo και σε 15χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – «Αηδιαστική»
- Η σύγχρονη κιβωτός του Νώε: Το μυστηριώδες «θησαυροφυλάκιο» που επιδιώκει να διατηρήσει τη ζωή στον πλανήτη
- Άρης: Στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χουάρες ο Μόντσου
- Ίλιον: Τροχαίο με ανατροπή ταξί – Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στη μέση του δρόμου

