
Μετά τα μέσα Οκτωβρίου ξεκινά η δίκη του Σαντάμ Χουσεΐν
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, μετά το δημοψήφισμα για το ιρακινό Σύνταγμα, θα ξεκινήσει η δίκη του Σαντάμ Χουσεΐν, όπως δήλωσαν την Παρασκευή Ιρακινοί αξιωματούχοι.
38
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η δίκη του Σαντάμ Χουσεΐν, σύμφωνα με Ιρακινούς αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το BBC.
Κατά τις ίδιες πηγές, η δίκη θα ξεκινήσει μετά το δημοψήφισμα για το ιρακινό Σύνταγμα, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου.
Ο Σαντάμ Χουσεΐν κρατείται από τους Αμερικανούς στρατιώτες σε άγνωστη τοποθεσία του Ιράκ. Ο Ιρακινός πρώην ηγέτης κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της
- Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του Δημ. Καρώνη
- Τρίτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης ο Νικολό Ζανιόλο της Ουντινέζε! «Δεν ήμουν σπίτι! Μακάρι να ήμουν»
- Η Aν Χάθαγουεϊ αφήνει πίσω της την ιδέα της τελειότητας – Πιο ζωντανή, πιο σίγουρη, πιο περιζήτητη
- Κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ: Ο «αδικαιολόγητος εκνευρισμός» και η «’υπόγα’ του Μαξίμου» – Χτυπάει «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση

