
Μάχη με τις φλόγες σε αποθήκη στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας
Μάχη με τις φλόγες έδιναν αργά την Τετάρτη στο Παρίσι περίπου 100 πυροσβέστες, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά που άναψε σε κεντρικό κτίριο της γαλλικής πρωτεύουσας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε έναν παλιό κινηματογράφο, που λειτουργούσε πλέον ως αποθήκη.
71
Μάχη με τις φλόγες έδιναν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι περίπου 100 πυροσβέστες, προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά που άναψε σε κεντρικό κτίριο της γαλλικής πρωτεύουσας. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μια παλιά κινηματογραφική αίθουσα, η οποία λειτουργούσε πλέον ως αποθήκη.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν νωρίτερα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε συγκρότημα κατοικιών, ωστόσο η αστυνομία και η Πυροσβεστική διέψευσαν την είδηση αυτή, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι η φωτιά έχει ξεσππάσει σε κτίριο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη και πως δεν κινδυνεύει καμία ανθρώπινη ζωή.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έγιναν άμεσα γνωστά. Το κτίριο βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Πομπιντού και στο δημαρχείο της πόλης, ενώ κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχαν περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα από 11 διαφορετικούς σταθμούς του Παρισιού.
Το νέο αυτό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από την πρόσφατη τραγωδία με θύματα 24 ανθρώπους, αφρικανικής κυρίως καταγωγής, σε συγκρότημα διαμερισμάτων της γαλλικής πρωτεύουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Μετρό: Τροποποιήσεις στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Τι σχέση έχουν τα άλλα άτομα που έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Μυρτώ
- Τέσσερα χρόνια φυλακή στον 22χρονο που έπεισε ηλικιωμένη να ξεθάψει 100.000 ευρώ από την αυλή της
- Η δημοπρασία του αιώνα: Πώς οι «σιωπηλοί μάρτυρες» της ζωής της Τζάκι Κένεντι Ωνάση καθήλωσαν τον πλανήτη


