
Η Δανιηλίδου πέρασε και το εμπόδιο της Γκράνβιλ, προκρίθηκε στις «32» του Γουίμπλεντον
Η... προέλαση της Λένας Δανιηλίδου στο Γουίμπλεντον συνεχίζεται. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στους «32» του απλού, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση την Αμερικανίδα Λόρα Γκράνβιλ με 6-2, 6-0.
66
Η… προέλαση της Λένας Δανιηλίδου στο Γουίμπλεντον συνεχίζεται. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στους «32» του απλού, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση την Αμερικανίδα Λόρα Γκράνβιλ με 6-2, 6-0.
Στον γ γύρο της διοργάνωσης η Λένα που εντυπωσίασε στον α γύρο, αποκλείοντας την κάτοχο του εφετινού Roland Garros Ζιστίν Ενάν-Αρντέν, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Γκισέλα Ντούλκο (Αργεντινή) – Φλάβια Πενέτα (Ιταλία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
