Προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους στο Ασυλο Ανιάτων
Αθήνα: Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το θάνατο πέντε τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη τις τελευταίες 15 ημέρες, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Αθήνα: Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το θάνατο πέντε τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη τις τελευταίες 15 ημέρες, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Κασσαλιάς, ο οποίος έχει εντολή να διαπιστώσει εάν οι θάνατοι συνδέονται με κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στο άσυλο το επίμαχο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των πέντε ηλικιωμένων διενεργεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις, οι θάνατοι αποδίδονται σε σαλμονέλα και λιστέρια.
Το Ασυλο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ειδικό του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων.
health.in.gr
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix
- Ποντάροντας πολλά στο 32…