Προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους στο Ασυλο Ανιάτων
Αθήνα: Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το θάνατο πέντε τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη τις τελευταίες 15 ημέρες, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Αθήνα: Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το θάνατο πέντε τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη τις τελευταίες 15 ημέρες, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Κασσαλιάς, ο οποίος έχει εντολή να διαπιστώσει εάν οι θάνατοι συνδέονται με κρούσματα γαστρεντερίτιδας που εμφανίστηκαν στο άσυλο το επίμαχο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των πέντε ηλικιωμένων διενεργεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις, οι θάνατοι αποδίδονται σε σαλμονέλα και λιστέρια.
Το Ασυλο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ειδικό του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων.
health.in.gr
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
