Τα έξι εκατομμύρια συμπλήρωσε η παραγωγή του Fiat Punto
Εργάτες και υπάλληλοι στο εργοστάσιο Melfi γιόρτασαν μαζί στις 1 Ιουνίου την παραγωγή του, για έξι φορές, εκατομμυριοστού Punto.
Στο εργοστάσιο Melfi, κοντά στην Potenza της Ιταλίας, κατασκευάστηκε το υπ αριθμόν 6.000.000 Punto, το δημοφιλέστερο μοντέλο στην τοπική αγορά εδώ και μια δεκαετία. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο απασχολούνται 5.000 άτομα που συμβάλλουν στην παραγωγή των Fiat Punto και Lancia Ypsilon.
Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρώτο Punto κύλησε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Mirafiori -στο Τορίνο- τον Ιούλιο του 1993 ενώ την ίδια χρονιά -τον Σεπτέμβριο- ξεκίνησε η παραγωγή του στο Melfi και τον Δεκέμβριο στο Termini Imerese, κοντά στο Palermo.
Το 1999 και τα τρία εργοστάσια ξεκίνησαν την παραγωγή του τωρινού Punto ενώ η νέα γενιά αναμένεται να εμφανισθεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους το ερχόμενο φθινόπωρο.
auto.in.gr
- Τιμολόγια ρεύματος: Με αύξηση 5% κλείνει ο Δεκέμβριος – Πόσο θα είναι τον Ιανουάριο
- Ο… δάσκαλος Ρέτσος μαθαίνει ελληνικά στον Τσικίνιο σε ένα απολαυστικό βίντεο
- Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία


