71

Αλλοθι στον Γιάννη Σερίφη για την έκρηξη στον Περισσό παρείχαν τη Δευτέρα, κατά την επανέναρξη της δίκης για υποθέσεις του ΕΛΑ, οι μάρτυρες υπεράσπισής του. Συνδικαλιστές των ΗΛΠΑΠ και συνάδελφοί του, οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι την ημέρα εκείνη ο κατηγορούμενος βρισκόταν κανονικά στη δουλειά του.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο την πεποίθησή τους ότι ο κατηγορούμενος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης σε λεωφορείο των ΜΑΤ στον Περισσό, το 1994, για την οποία κατηγορείται.

Όπως ανέφεραν, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν, την επίμαχη μέρα ο Γιάννης Σερίφης βρισκόταν κανονικά στη δουλειά του, ενώ απέκλεισαν την περίπτωση να έχει «χτυπήσει» κάποιος άλλος την κάρτα του για λογαριασμό του.

Στην κατάθεσή του, ο νυν πρόεδρος του σωματείου των τεχνικών των ΗΛΠΑΠ, Κ.Καρατοσίδης, χαρακτήρισε «λάθος» τη δίωξη εις βάρος του Γιάννη Σερίφη και υποστήριξε ότι ενδεχόμενη καταδίκη του κατηγορουμένου«θα απογοήτευε την κοινή γνώμη».

Από την έδρα απουσίαζε ο αναπληρωτής εφέτης κ. Λιάζος, λόγω ατυχήματος που είχε τις ημέρες του Πάσχα.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ