Προβλήματα στις πτήσεις το Σάββατο λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Στάση εργασίας πραγματοποίησε το Σάββατο (12:00-16:00) οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με ζητούμενο τη διασφάλιση των πτήσεων από τις παρεμβολές παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στις συχνότητες της εναέριας κυκλοφορίας. Ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων.
51
Προβλήματα και ταλαιπωρία από την τετράωρη στάση εργασίας, που πραγματοποίησε το Σάββατο (12:00-16:00) η ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας με ζητούμενο την άμεση παρέμβαση της πολιτείας για τη διασφάλιση των πτήσεων από τις συνεχιζόμενες παρεμβολές παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στις συχνότητες της εναέριας κυκλοφορίας.
Εξαιτίας της στάσης εργασίας τροποποιήθηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Σαββάτου. Πολλές πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες μεταξύ 12:00 και 16:00 πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα, είτε έχουν σημαντική καθυστέρηση.
Ήδη 50 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ έχουν τροποποιηθεί οι προκαθορισμένες ώρες 100 πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Aegean Airlines.
Το επιβατικό κοινό παρακαλείται να επιβεβαιώνει τις ώρες αναχωρήσεων-αφίξεων μέσω των αεροπορικών εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ηλιόπουλο για το επεισόδιο με τον Μεντιλίμπαρ
- Πίσω στα 90s «στέλνει» τους Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία η Starlink – Τι έκανε ο Έλον Μασκ
- Η Huawei αναδεικνύεται Top Employer 2026 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
- SpaceX: Μετά τα αυτοκίνητα, τους πυραύλους και τα ρομπότ, ο Μασκ ετοιμάζει δορυφορικό τηλέφωνο
- ΚΕΔΕ: Η Ελληνική Γλώσσα έχει οικουμενική αξία


