51

Προβλήματα και ταλαιπωρία από την τετράωρη στάση εργασίας, που πραγματοποίησε το Σάββατο (12:00-16:00) η ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας με ζητούμενο την άμεση παρέμβαση της πολιτείας για τη διασφάλιση των πτήσεων από τις συνεχιζόμενες παρεμβολές παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στις συχνότητες της εναέριας κυκλοφορίας.

Εξαιτίας της στάσης εργασίας τροποποιήθηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Σαββάτου. Πολλές πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες μεταξύ 12:00 και 16:00 πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα, είτε έχουν σημαντική καθυστέρηση.

Ήδη 50 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ έχουν τροποποιηθεί οι προκαθορισμένες ώρες 100 πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Aegean Airlines.

Το επιβατικό κοινό παρακαλείται να επιβεβαιώνει τις ώρες αναχωρήσεων-αφίξεων μέσω των αεροπορικών εταιρειών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ