Με 390 κάμερες ενισχύονται τα επικίνδυνα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου
Επιπλέον κάμερες, συνολικά 390, θα έχουν εγκατασταθεί έως το 2006 σε επικίνδυνες θέσεις του εθνικού δικτύου. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιάς ήδη έγινε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού και οι πρώτες θα τοποθετηθούν τον Αύγουστο.
30
Επιπλέον κάμερες, συνολικά 390, θα έχουν εγκατασταθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2006 σε επικίνδυνες θέσεις του εθνικού δικτύου. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς ήδη έγινε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού και οι πρώτες θα τοποθετηθούν τον Αύγουστο.
Οι κάμερες αυτές θα προστεθούν στις δέκα που ήδη λειτουργούν στην περιοχή του Μαλιακού. Το κόστος του προγράμματος ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.
Οι θέσεις που έχουν επιλεγεί καλύπτουν συνολικά 3.500 χιλιόμετρα σε ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο και είναι κατανεμημένες σε δέκα περιφέρειες της χώρας ακόμη και στην Κρήτη.
Όπως εξήγησε ο κ. Σουφλιάς, οι ταχύτητες των οχημάτων θα καταγράφονται και οι παραβάσεις θα επισημαίνονται, ενώ οι κλήσεις θα δίνονται πολύ γρήγορα και χωρίς να επιδέχονται αμφισβήτησης.
Πού θα μπουν οι κάμερες ανά περιφέρεια: Ανατολική Μακεδονία Θράκη 34, Κεντρική Μακεδονία 54, Δυτική Μακεδονία 17, Ήπειρος 23, Θεσσαλία 31, Δυτική Ελλάδα 61, Στερεά Ελλάδα 57, Αττική 31, Πελοπόννησος 52 και Κρήτη 40.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

