Ειδικός της Σήμανσης καλείται να «ρίξει φως» στη δίκη για υποθέσεις του ΕΛΑ
Τον υπεύθυνο για τη διερεύνηση αποτυπωμάτων της Ασφάλειας, Ι.Γιαννακούρη, θα καλέσει σε κατάθεση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ο ειδικός θα κληθεί να αποφανθεί για φερόμενα ως αποτυπώματα των Κ.Αγαπίου και Ειρ.Αθανασάκη σε προκηρύξεις του ΕΛΑ.
71
Τον υπεύθυνο για τη διερεύνηση αποτυπωμάτων της Ασφάλειας, Ι.Γιαννακούρη, απαφάσισε να καλέσει σε κατάθεση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που εκδικάζει υποθέσεις του ΕΛΑ.
Αφορμή για την απόφαση αυτή του δικαστηρίου αποτέλεσε επισήμανση του Κώστα Αγαπίου ότι αποτυπώματα που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανήκουν στον ίδιο και στην Ειρήνη Αθανασάκη και εντοπίστηκαν σε προκηρύξεις, δεν υπάρχουν.
Όπως είπε ο κ. Αγαπίου, το προηγούμενο δικαστήριο είχε θεωρήσει ανύπαρκτα τα αποτυπώματα, καθώς οι σχετικές εκθέσεις δεν είχαν παρουσιαστεί. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακούρης είχε καταθέσει ως ειδικός και στην υπόθεση της 17Ν.
Κατά τ άλλα, η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνεχίστηκε την Τετάρτη με ανάγνωση εγγράφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο

