Η Red Bull θα είναι η ομάδα έκπληξη της χρονιάς δηλώνει ο F.Williams
Ο Frank Williams προβλέπει ότι ο David Coulthard και η Red Bull Racing θα είναι ο συνδυασμός που θα σημειώσει την μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.
Ο Frank Williams προβλέπει ότι ο David Coulthard και η Red Bull Racing θα είναι ο συνδυασμός που θα σημειώσει την μεγαλύτερη έκπληξη στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Μαρτίου στην Αυστραλία και ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας πιστεύει ότι η πρώην ομάδα της Jaguar, θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.
Από ότι μου είπαν το μονοθέσιο της Red Bull δείχνει αρκετά καλό δήλωσε ο F.Williams. Είναι γρήγορο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και πιστεύω ότι θα εκπλήξουν αρκετούς με τις επιδόσεις τους στα φετινά Grand Prix.
Η αυστριακή ομάδα, ανήκει στον Dietrich Mateschitz, τον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας του ισοτονικού αναψυκτικού, ο οποίος την αγόρασε από την Ford τον περασμένο Νοέμβριο. H φετινή θα είναι η πρώτη χρονιά της Red Bull Racing στην Formula 1 και το βάρος της εκπροσώπησης της θα σηκώσουν οι David Coulthard και Christian Klien.
Ο Σκοτσέζος, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Williams και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με την McLaren, έχει 13 νίκες στον ενεργητικό του. Τις περισσότερες από κάθε άλλο εν ενεργεία οδηγό της F1, με εξαίρεση βέβαια τον Michael Schumacher.
Ο David Coulthard δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Michael Schumacher, ποτέ του δεν ήταν, αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Αυτή την στιγμή, είναι ο πιο κατάλληλος για αυτούς κατέληξε ο F.Williams.
Associated Press
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους


