
Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες της ουκρανικής δικαιοσύνης εις βάρος της Γ.Τιμοσένκο
Στο αρχείο ο φάκελος της ουκρανικής δικαιοσύνης σχετικά με την ποινική δίωξη εις βάρος της πρωθυπουργού. Η Γ.Τιμοσένκο είχε κατηγορηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση για διαφθορά την περίοδο που ήταν επικεφαλής της ηλεκτρικής εταιρείας SEU.
30
Στο αρχείο τίθεται ο φάκελος της ουκρανικής δικαιοσύνης σχετικά με την ποινική δίωξη εις βάρος της νέας πρωθυπουργού. Η Γιούλια Τιμοσένκο είχε κατηγορηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση για διαφθορά την περίοδο που ήταν επικεφαλής της ηλεκτρικής εταιρείας SEU. Η ίδια έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.
«Κλείσαμε το φάκελο των ερευνών που αφορούν την κυρία Τιμόσενκο. Οι δραστηριότητές της δεν επισύρουν κατηγορίες εις βάρος της» δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Σβιάτοσλαβ Πίσκουν.
Πάντως, η Γιούλια Τιμοσένκο παραμένει στο στόχαστρο της ρωσικής δικαιοσύνης. Μόλις πριν από δύο μέρες ο Ρώσος γενικός εισαγγελέας, Βλαντιμίρ Ουστίνοφ, ξεκαθάρισε ότι οι Αρχές δεν παραιτούνται από τις διώξεις εις βάρος της Γιούλια Τιμόσενκο.
«Η υπόθεση διαφθοράς για την οποία κατηγορείται θα διεκπεραιωθεί συμφώνα με τη ρωσική νομοθεσία. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο» δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ

