Δεν θα δεχθούμε «εκπλήξεις» στο ασφαλιστικό, το μήνυμα της ΓΣΕΕ στον Ευ.Μεϊμαράκη
Με τον γραμματέα της ΝΔ συναντήθηκε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον Χρ.Πολυζωγόπουλο. Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα δεχθούν λύσεις που υπονομεύουν τα υφιστάμενα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
30
Με τον γραμματέα της ΝΔ συναντήθηκε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον Χρ.Πολυζωγόπουλο. Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι δεν θα δεχθούν λύσεις που υπονομεύουν τα υφιστάμενα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Ο κ. Πολυζωγόπουλος επανέλαβε ότι η ΓΣΕΕ παραμένει ανυποχώρητη και έτοιμη για δυναμική αναμέτρηση σε κάθε προσπάθεια που θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά μεγέθη του ΙΚΑ.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τον προϋπολογισμό, ενώ οι συνδικαλιστές ενημέρωσαν τον κ. Μεϊμαράκη για τις θέσεις τους και την προοπτική του συλλαλητηρίου της 15ης Δεκεμβρίου.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κατέληξε λέγοντας ότι ο προϋπολογισμός δεν αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ανάπτυξης και της απασχόλησης, ενώ στο εισοδηματικό του σκέλος οδηγεί σε καθήλωση τους μισθούς των εργαζομένων.
Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η κατάθεση του προϋπολογισμού, το φορολογικό νομοσχέδιο και ο αναπτυξιακός νόμος επιβεβαιώνουν την πρόθεση της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της περιφέρειας και την προσπάθειά της να μειώσει τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες.
Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε επίσης και με αντιπροσωπεία του ΣΕΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Απειλή ή ευκαιρία; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τις δουλειές της Gen Z πριν καν ξεκινήσουν
- Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως θα μείνω εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες» (vid)
- Ευλογιά: Σχεδόν μισό εκατομμύριο πρόβατα νεκρά – Τι δείχνουν τα στοιχεία και γιατί απορρίπτεται το εμβόλιο
- Κραν Μοντανά: «Δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στο μπαρ» – Ξεσπούν οι γονείς της σερβιτόρας με το βεγγαλικό
- «Hamnet»: Πώς μπορείτε να νοικιάσετε το αρχοντικό, όπου γυρίστηκε η υποψήφια για 8 Όσκαρ ταινία
- Ανακοίνωση στήριξης στον Αταμάν από την τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ
