26

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Πανιωνίου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, ύστερα μάλιστα μετά την αναβολή του ματς Ολυμπιακού-Αμαρουσίου.


Στην Πάτρα, ο Απόλλων φιλοξενεί τον Μακεδονικό. Ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα θα κάνει ο Ράντι Χόλκομπ, ο παίκτης που έκανε τη διαδρομή… Ιντιάνα Πέισερς, Απόλλων Πατρών, Ιντιάνα Πέισερς για να επιλέξει τελικά την ομάδα της Πάτρας!

Περίπου εκατό χιλιόμετρα πιο νότια, στην Αμαλιάδα, ο Ιωνικός ΝΦ φιλοδοξεί πως θα πάρει το ροζ φύλλο εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Σάσα Ζιφά θα απουσιάζει μία ακόμη φορά από τους γηπεδούχους, ενώ ο Πρέλεβιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Βασιλειάδη.

Ηρακλής και Αρης αγωνίζονται εντός έδρας αυτό το Σάββατο εναντίον δύο νεοφώτιστων. Ο μεν «γηραιός» θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη του απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας, ενώ ο Αρης φιλοξενεί τη συμπολίτισσα ΜΕΝΤ.

Τέλος, την Κυρακή, ο Πανελλήνιος υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι «ολυμπιονίκες» πήραν αυτό που ήθελαν εναντίον της ΜΕΝΤ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η ΑΕΚ παρά τις… μόνιμες απουσίες των Νίτσεβιτς, Πελεκάνου «πετά» από την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο:

4.30μ.μ. Ιωνικός Αμ.-ΠΑΟΚ

5μ.μ. Απόλλων Π.-Μακεδονικός

5μ.μ. Ηρακλής-Ολύμπια Λαρ.

5μ.μ. Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

7μ.μ. Αρης-ΜΕΝΤ

Κυριακή

4.15μ.μ. Πανελλήνιος-ΑΕΚ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ