Η Williams είναι τελικά η δεύτερη ομάδα, μετά την Sauber, που ανακοινώνει την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της για το πρωτάθλημα του 2005.

Τα αποκαλυπτήρια της FW27, όπως θα είναι η κωδική ονομασία του νέου μονοθεσίου, θα πραγματοποιηθούν στην πίστα του Bahrain στις 7 Ιανουαρίου, εκεί όπου θα παρουσιαστεί επίσης και το άγνωστο, μέχρι στιγμής, δίδυμο των οδηγών της για τη νέα χρονιά.

Ο Mark Webber είναι ο μόνος οδηγός που έχει επιβεβαιωθεί από την βρετανική ομάδα, η οποία θα αναζητήσει τον teammate του στις δοκιμές που ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα. Πρώτα θα εξεταστεί, στην πίστα της Βαρκελώνης, η περίπτωση του Antonio Pizzonia, ενώ οι Anthony Davidson και Nick Heidfeld θα πραγματοποιήσουν δοκιμές στη Jerez τον Δεκέμβριο.

Πέρα από την παρουσίαση στο Bahrain, η Williams θα διοργανώσει και μια δεύτερη εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου, στη Valencia της Ισπανίας, όπου οι δημοσιογράφοι θα δουν για πρώτη φορά την FW27 σε δράση.

Auto Express