66

Ρούνι και Νίστελροϊ «καθάρισαν» ακόμα μια φορά για τη Μάντεστερ. Με δικά τους τέρματα, η Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια από το «Σεν Τζέιμς Παρκ» με 3-1 επί της Νιούκαστλ. Για τους «ανθρακωρύχους» σκόραρε ο έτερος «γνωστός θύτης», Αλαν Σίρερ.

Ειδικότερα, ο Γουέιν Ρούνι άνοιξε το σκορ στο 7, ο Αλαν Σίρερ ισοφάρισε στο 71, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Πολ Σκόουλς ανατράπηκε από τον Σέι Γκίβεν στην περιοχή των «ανθρακωρύχων», αφού πρώτα ο Ρούνι είχε κλέψει την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ και η Γιουνάιτεντ ξαναπήρε το προβάδισμα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρούνι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στον άλλο κυριακάτικο αγώνα, η Μίντλεσμπρο πέρασε χωρίς απώλειες από το «Χόθορνς», επικρατώντας 2-1 της Γουέστ Μπρομ, στης οποίας τον πάγκο καθόταν για πρώτη φορά ο Μπράιαν Ρόμπσον. Με τη νίκη της αυτή η «Μπόρο» ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Μπόλτον.

Η ΒΑθΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. Τσέλσι 32
2. Αρσεναλ 30
3. Έβερτον 26
4. Μίντλεσμπρο 22
5. Μπόλτον 22
6. Αστον Βίλα 21
7. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 21
8. Λίβερπουλ 20
9. Τσάρλτον 18
10. Νιούκαστλ 16
11. Πόρτσμουθ 15
12. Μάντσεστερ Σίτι 14
13. Φούλαμ 14
14. Τότεναμ 13
15. Μπέρμιγχαμ 12
16. Κρίσταλ Πάλας 12
17. Σαουθάμπτον 11
18. Γουστ Μπρόμγουιτς 9
19. Μπλάκμπερν 9
20. Νόριτς 8

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ