
Νίκη στην παράταση για τους Σίξερς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς
Έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα στη Φιλαδέλφεια, οι Σίξερς νίκησαν 106-104 στην παράταση τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Αλεν Αϊβερσον να πετυχαίνει το «χρυσό καλάθι». Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάϊλ Κόρνερ με 23 πόντους.
43
Έπειτα από έναν αγώνα για γερά νεύρα στη Φιλαδέλφεια, οι Σίξερς νίκησαν 106-104 στην παράταση τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Αλεν Αϊβερσον να πετυχαίνει το «χρυσό καλάθι».
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάιλ Κόρνερ με 23 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μαρκ Τζάκσον με 21. Από την άλλη πλευρά, πρωταγωνιστές των Πέισερς ήταν οι Τζερμέν ΟΝιλ με 39 πόντους και Ρον Αρτεστ με 29.
Στο Σαν Αντόνιο, ο Μανού Τζινόμπλι, που σημείωσε 29 πόντους, έδειξε στους Σπερς το δρόμο για τη μεγάλη νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ με 93-84.
Αποφασιστική συμβολή στη νίκη είχε και ο Τόνι Πάρκερ, που πέτυχε 18 πόντους. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Σακίλ ΟΝιλ με 23 πόντους.
Σκέτη «μαγεία» οι Μάτζικ επικράτησαν, στο Ορλάντο, 122-113 των Λος Αντζελες Λέικερς. Από τους νικητές «έκλεψαν την παράσταση» οι Στιβ Φράνσις με 32 πόντους και Γκραντ Χιλ με 27, ενώ κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 41 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
- Τέμπη: Βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία βρέθηκε στο σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson




