
Νίκη με τη Λα Κορούνια, να μην φτάσουμε στο «Ανφιλντ», ζητά ο Μπάγεβιτς
Να μην φτάσει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση στο τελευταίο ματς, δηλαδή στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, θέλει πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Νίκη και με την Κορούνια» δίνει το σύνθημα ο Σεροέλληνας. «Ήμασταν απαράδεκτοι» λέει ο Ζήκος.
66
Να μην φτάσει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Champions League στο τελευταίο ματς, δηλαδή στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, θέλει πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
«Η νίκη της Λίβερπουλ στο Ριαθόρ δεν μας βολεύει. Θέλουμε πλέον τη νίκη επί της Λα Κορούνια την επόμενη αγωνιστική για να μη φτάσουμε στο τελευταίο ματς» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.
Ο Σερβοέλληνας ήταν λακωνικός σε ότι αφορά στην εικόνα του αγώνα με τη Μονακό:
«Δεν κινδυνέψαμε σε καμία στιγμή. Ήταν δίκαια η νίκη μας και μας δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης».
Δίκαιο χαρακτήρισε την επικράτηση του Ολυμπιακού και ο Ακης Ζήκος.
«Ήμασταν απαράδεκτοι, άξιοι της μοίρας και δίκαια χάσαμε» είπε ο Έλληνας μέσος των «Μονεγάσκων».
Ο Γιώργος Ανατολάκης, από την άλλη, είπε:
«Φοβήθηκα λίγο αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τύχη που τελικά μας χαμογέλασε και πήραμε το αποτέλεσμα αν και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ νωρίτερα. Είτε με τη μέση είτε με τα χέρια, σημασία έχει ότι μπήκε το γκολ.
» Σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και οι προσπάθειες που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς καρποφορούν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταφόπλακα στο «θεσμικό» προφίλ Μητσοτάκη από Γεωργιάδη που στοχοποιεί την Κοβέσι προσωπικά
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στον δρόμο του Ολυμπιακού
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ