
Και ο Ρούσεφ στη διάθεση του Σάντος-«Ειρήνη» υπόσχονται Νικολαΐδης, Λούβαρης
Ενα ακόμη πρόβλημα του Φερνάντο Σάντος λύθηκε λίγο πριν το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ρούσεφ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Τη διαβεβαίωση ότι όλα θα είναι ειρηνικά έδωσαν στην εισαγγελία πρωτοδικών οι Νικολαΐδης, Λούβαρης.
66
Ενα ακόμη πρόβλημα του Φερνάντο Σάντος λύθηκε λίγο πριν το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Ρούσεφ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις.
Έτσι, «λύνονται» τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, στην οποία έχει αφήσει να φανεί οτι θα ξεκινήσει τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.
Στο γραφείο του προϊστάμενου της εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Παπαγγελόπουλου, βρέθηκαν την Πέμπτη ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λούβαρης, με σκοπό να τον ενημερώσουν για το κλίμα που επικρατεί ενόψει του ντέρμπι, δίνοντάς του τη διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά.
«Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά την Κυριακή, και όχι μόνο επειδή δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού. Αλλά επειδή πιστεύω πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο η νοοτροπία των φιλάθλων φέτος. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα είναι πρότυπο την Κυριακή», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο κ. Λούβαρης. «Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά την Κυριακή» είπε μεταξύ άλλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στον δρόμο του Ολυμπιακού
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους