66

Αν και η ήττα του πρώτου αγώνα με 2-1 από την Καβάλα δεν ευνοεί τον Αρη, Γιώργος Χατζάρας είναι αποφασισμένος να κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει τους παίκτες του, δίνοντας απ ότι φαίνεται μεγαλύτερη σημασία στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» άφησε εκτός αποστολής τους Πασσαλή, Γόγολο και Νάιντο, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Χρυσάφης που είναι τιμωρημένος. Ο Χατζάρας σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο κάποιους βασικούς, όπως ο Σανχούρχο και να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Αμπελά, Λιολίδη, Μουράφσκι.

Δεδομένου όμως ότι ο Αρης θέλει νίκη με δυο γκολ για να εξασφαλίσει την πρόκριση θα αφήσει στην επιθετική γραμμή δυο παίκτες, τον Λαζανά και ίσως τον Λιολίδη.

Η πιθανότερη εντεκάδα του Αρη για το ματς με την Καβάλα: Πουρλιοτόπουλος, Καλλιμάνης, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Αμπελάς, Μαρτίνεθ, Μουράφσκι, Μαρκομιχάλης, Γκίτσης, Λιολίδης, Λαζανάς

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη οι: Λυμπερόπουλος, Μωυσιάδης, Βασακίτζε, Βαγγέλι, Θεοδωρίδης, Παντελίδης και Σανχούρχο. Στη διάθεση του Γιώργου Χατζάρα δεν είναι και ο Μαρικά που αναμένεται την Παρασκευή από την Βραζιλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ