
Σε αρνητικό έδαφος το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή
Σημαντική πτώση σημειώνει κατά την έναρξη των συναλλαγών της Παρασκευής το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έχει απώλειες της τάξης του 1,23%, φθάνοντας στις 2.269,31 μονάδες.
53
Σημαντική πτώση σημειώνει κατά την έναρξη των συναλλαγών της Παρασκευής το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας την αντίστοιχη πορεία των μεγάλων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έχει απώλειες της τάξης του 1,23%, φθάνοντας στις 2.269,31 μονάδες.
Ο δείκτης της υψηλης κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 1,32%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει πτώση κατά 1,28% και ο δείκτης της μικρής είναι μειωμένος κατά 1,08%.
Αρνητική εικόνα εμφανίζουν όλοι οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες και τη μεγαλύτερη πτώση κατά 2,22% έχει ο Κατασκευαστικός, ακολουθούν ο κλάδος των Ορυκτών-Τσιμέντων με απώλειες 2,02%, των Ασφαλειών με 1,46% και ο κλάδος των Τραπεζών παρουσιάζει πτώση κατά 1,43%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 13,2 εκατ. ευρώ.
Απο τις μετοχές που έχουν κάνει πράξη, μόνο 18 ενισχύονται, 155 υποχωρούν και 47 είναι σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες

