Στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών θα γυριστεί η επόμενη ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ
Εκτός από χώρος συνομιλιών και διαπραγματεύσεων για το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή τη Μέση Ανατολή, το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη θα γίνει το σκηνικό για τη νέα ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ με πρωταγωνιστές τη Νικόλ Κίντμαν και τον Σον Πεν.
38
Εκτός από χώρος συνομιλιών και διαπραγματεύσεων για το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή τη Μέση Ανατολή, το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη θα γίνει το σκηνικό για τη νέα ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Αμερικανός σκηνοθέτης ετοιμάζει το θρίλερ The Interpreter, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν η Νικόλ Κίντμαν και ο Σον Πεν. Η Κίντμαν θα υποδύεται μια κενυατικής καταγωγής διερμηνέα του ΟΗΕ, η οποία μαθαίνει τυχαίως ένα σχέδιο δολοφονίας. Στη συνέχεια, στόχος γίνεται η ίδια και τελικώς βοηθά στο να αποτραπεί η δολοφονία ενός Αφρικανού ηγέτη την ώρα που μιλά στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ο ΟΗΕ συνήθως δεν κάνει δεκτές αιτήσεις για το γύρισμα σκηνών στο κτίριό του και το προσωπικό δεν μπορεί καν να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που δόθηκε τέτοια άδεια.
Αρνητική ήταν η απάντηση και προς τον Χίτσκοκ το 1959, ο οποίος είχε ζητήσει να γυρίσει κάποιες σκηνές στο κτίριο του ΟΗΕ για τη διάσημη ταινία Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων.
Όπως δήλωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Χιλής στο Συμβούλιο Ασφαλείας, ο ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν έδωσε τη συγκατάθεσή του στο αίτημα του Πόλακ, επειδή η ταινία του «συνάδει με τις αξίες των Ηνωμένων Εθνών».
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442