
Μετασεισμός 5,7 Ρίχτερ ανησυχεί τους κατοίκους του Αλγερίου – 300 τραυματίες
Τουλάχιστον 300 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Αλγέρι και στην περιοχή του Μπουμερντές από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αλγερία. Υλικές ζημιές δεν αναφέρθηκαν.
38
Τουλάχιστον 300 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Αλγέρι και στην περιοχή του Μπουμερντές από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αλγερία.
Πολλοί από τους τραυματίες προέρχονται από το Μπουμερντές, την περιοχή που δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από σεισμό 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ τον Μάιο του 2003. Οι περισσότεροι τραυματισμοί, που σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο δεν είναι σοβαροί, προκλήθηκαν από τον πανικό που κατέλαβε τους κατοίκους. Υλικές ζημιές δεν αναφέρθηκαν.
Το αλγερινό Κέντρο Ερευνών Αστρονομίας, Αστροφυσικής και Γεωφυσικής ανέφερε ότι ο σεισμός αυτός είναι μετασεισμός της δόνησης του περασμένου Μαΐου, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους 2.300 άνθρωποι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» με τις μπομπονιέρες: Απαντούν μέσω του in στην «απατεώνισσα» – «Ας σταματήσει να παίζει το θύμα!»
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στην «τσίτα»
- Το Τσερνόμπιλ αρνείται να πεθάνει σαράντα χρόνια μετά – Ένα σπαρακτικό λεύκωμα αντοχής
- Μπορώ να περάσω το φανάρι με… πορτοκαλί; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ και ποιο είναι το πρόστιμο
- Μελάνια Vs Τζάκι: Η αντίδραση δύο πρώτων κυριών μπροστά στον κίνδυνο
- Ανατολική Αττική: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ» – Σε απόγνωση οι πλημμυροπαθείς, περιμένουν τις αποζημιώσεις




