
Ισχυρή έκρηξη στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης στη Γεωργία
Έκρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης στην Τιφλίδα, την ώρα που μετέδιδε απευθείας συνέντευξη του πρεσβευτή της Ρωσίας. Από την ισχυρή έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα.
38
Έκρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, την ώρα που μετέδιδε απευθείας συνέντευξη του πρεσβευτή της Ρωσίας, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γκεόργκι Μπαραμίντζε.
«Θα διερευνήσουμε τι έχει συμβεί. Απ όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχουν θύματα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε τζάμια του κτιρίου και σε κάποια περίπτερα που βρίσκονται στον περίβολο, όπως φαίνεται από τις εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.
Το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Γεωργίας ανακοίνωσε ότι η έκρηξη ήταν ισχυρή, αλλά διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν θύματα. Οι ρεπόρτερ που έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης, μεταδίδουν ότι οι ζημιές προκλήθηκαν στο κτίριο, όπου στεγάζονται στούντιο της ραδιοφωνίας, αλλά εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο στούντιο.
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Γεωργία Βλάντιμιρ Τσκικβισβίλι δήλωσε ότι η έκρηξη αποδεικνύει πως η κατάσταση στη Γεωργία δεν έχει εξομαλυνθεί μετά την λεγόμενη «βελούδινη επανάσταση», που είχε ως αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε παραίτηση ο πρόεδρος Εντβαρντ Σεβαρντνάντζε.
«Αυτό που συνέβη αποτελεί απόδειξη για την αστάθεια που επικρατεί στη Γεωργία» δήλωσε ο Ρώσος διπλωμάτης.
ΑΠΕ/Reuters
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)
- Ο Τραμπ απέλυσε όλο το Εθνικό Επιστημονικό Συμβούλιο – Πώς θα επηρεάσει την έρευνα στις ΗΠΑ
- Ο Μάθιου Λίλαρντ πιστεύει ότι «δεν τον συμπαθεί» κανείς στο Χόλιγουντ
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη


