Δεσμεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για την πάταξη της μουσικής πειρατείας
Την πρόθεσή του να πατάξει την «πειρατεία» στη μουσική βιομηχανία εξέφρασε την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμων Κουλούρης, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Τραγουδιστών.
27
Αποφασισμένος να αναμετρηθεί και με τα κυκλώματα εμπορίας πειρατικών ψηφιακών δίσκων εμφανίστηκε την Τετάρτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Κίμων Κουλούρης, ο οποίος υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των καλλιτεχνών και των δισκογραφικών εταιριών ότι «θα χτυπήσει χωρίς έλεος το παρεμπόριο».
Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης με τον υφυπουργό, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας υποστήριξε ότι το Δημόσιο χάνει από την πειρατεία περί τα 150 εκατ. ευρώ ετησίως.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας, Κώστας Τουρνάς, τόνισε ότι η πειρατεία ενδέχεται να εκμηδενίσει την ελληνική μουσική δημιουργία σε λίγα χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μπάιντεν: Τα γεγονότα στη Μινεάπολη παραβιάζουν τις πιο θεμελιώδεις αξίες μας
- ΗΠΑ: Νεαρό πούμα «κόβει» βόλτες στο Σαν Φρανσίσκο και σπέρνει τον πανικό
- Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με νεκρό βρέφος τριών μηνών – Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μόνιμη εγκατάσταση της CIA στο Καράκας μετά την ανατροπή Μαδούρο
- Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από εργαζόμενους που σώθηκαν – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»

