Σε 595 εκατ. ευρώ οι προσφορές για την τρίτη έκδοση «λαϊκών ομολόγων»
Προσφορές ύψους 595,43 εκατ. ευρώ, οι οποίες θα διατεθούν εξολοκλήρου στο αποταμιευτικό κοινό, υποβλήθηκαν κατά τη δημόσια εγγραφή για την τρίτη και τελευταία φέτος έκδοση των «λαϊκών ομολόγων». Ημερομηνία διακανονισμού ορίσθηκε η 24η Σεπτεμβρίου.
27
Προσφορές ύψους 595,43 εκατ. ευρώ, οι οποίες θα διατεθούν εξολοκλήρου στο αποταμιευτικό κοινό, υποβλήθηκαν κατά τη δημόσια εγγραφή για την τρίτη έκδοση των «λαϊκών ομολόγων».
Το σύνολο των αιτήσεων ανήλθε σε 44.237. Ως ημερομηνία διακανονισμού για τους Ειδικούς Τίτλους Αποταμίευσης (ΕΤΑ) έχει οριστεί η Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.
Η νέα έκδοση, που ήταν και η τελευταία για το τρέχον έτος, είναι ετήσιας διάρκειας, με αφορολόγητη απόδοση 3,6%. Οι κάτοχοι των ομολόγων μπορούν να τα ρευστοποιήσουν όποτε επιθυμούν, αλλά θα επιβαρύνονται με φόρο 10% για κάθε πώληση που γίνεται πριν από τη λήξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Διπλό στη Βρέμη για τη Χόφενχαϊμ (2-0), χωρίς νικητή το Ζανκτ Πάουλι – Λειψία (1-1)
- ΣΦ ΠΑΟΚ: «Ακυρώνονται όλες οι εκδρομές για τη Λυών σε ένδειξη σεβασμού στα αδέρφια μας»
- Η Gen Z ετοιμάζεται να κατακλύσει τις κινηματογραφικές αίθουσες για να δει την ταινία «The Moment» της Charli xcx
- Καντζούρης για Τζόσεφ: «Παίκτης ομάδας, με βαθιά γνώση του μπάσκετ»
- Θέλουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ λέει η Δανία αλλά δεν παραχωρούμε την Γροιλανδία
- ΗΠΑ: «Πολυήμερη αεροπορική άσκηση» στη Μέση Ανατολή την ώρα που κορυφώνονται οι εντάσεις με το Ιράν

