
Το κοινωνικό πακέτο είναι συγκεκριμένο και θα εφαρμοστεί, τονίζει η κυβέρνηση
Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο πλαίσιο του «κοινωνικού πακέτου» είναι συγκεκριμένα και θα εφαρμοστούν, υπογράμμισε την Παρασκευή ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης
27
Την κριτική της ΝΔ για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, «η οποία εκδηλώνεται σε τρεις διαφορετικές γραμμές», σχολίασε την Παρασκευή ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης.
Με την παρατήρηση ότι για να ανταποκριθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε αυτή την κριτική «θα έπρεπε να είναι τρισυπόστατος», ο κ. Χυτήρης σημείωσε πως κατά τη ΝΔ, πρώτον τα μέτρα είναι λίγα, δεύτερον τα μέτρα είναι πολλά και τρίτον τα μέτρα συνιστούν ανέφικτες υποσχέσεις.
«Ο κ. Καραμανλής υποστηρίζει την τρίτη εκδοχή και κάνει λάθος» επισήμανε ο κ. Χυτήρης, «διότι τα μέτρα είναι συγκεκριμένα και θα εφαρμοστούν».
Ο κ. Χυτήρης προσέθεσε πως «σύμφωνα με την κοινή λογική, η κυβέρνηση έχοντας ως ορόσημο τις εκλογές την άνοιξη, θα πρέπει να εφαρμόσει άμεσα τις εξαγγελίες της. Πώς επομένως χαρακτηρίζει τα μέτρα ανέφικτα» αναρωτήθηκε και επισήμανε πως με αυτές τις δηλώσεις του «ο κ. Καραμανλής δεν γίνεται πιστευτός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: 5χρονος μόνος στο σπίτι πετούσε αντικείμενα από τον 6ο όροφο
- Άγιος Δημήτριος: Προφυλακίστηκε ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο στο Πάρκο Ασυρμάτου
- Νέα Αριστερά για επιστολή βουλευτών ΝΔ: Αρχιερέας της καχεκτικής δημοκρατίας και αρχιτέκτονας του επιτελικού κράτους ο Μητσοτάκης
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Η στιγμή που ο 89χρονος βγαίνει από τον ΕΦΚΑ κρατώντας την καραμπίνα
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones

