
Τρεις νεκροί από έκρηξη βόμβας στο Πουέρτο Ρίκο της Κολομβίας
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας στην περιοχή Πουέρτο Ρίκο, στην κεντρική Κολομβία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, για την επίθεση υπεύθυνες είναι οι Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC).
38
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας στην περιοχή Πουέρτο Ρίκο, στην κεντρική Κολομβία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, για την επίθεση υπεύθυνες είναι οι Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC).
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί, δήλωσε ο στρατηγός Λουίς Εντουάρντο Μπαρμπόζα, διοικητής της 5ης μεραρχίας του στρατού ξηράς.
Η βόμβα εξερράγη γύρω στις 10:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας). Τη βόμβα μετέφερε γυναίκα, η οποία είχε επιβιβαστεί σε σκάφος, που είχε μόλις διασχίσει τον ποταμό Αριάρι και είχε φθάσει στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με το στρατηγό Μπαρμπόζα.
«Ένα μικρό σκάφος με 56 επιβάτες που διέσχιζε τον ποταμό έφθασε στο λιμάνι. Ενώ οι επιβάτες αποβιβάζονταν, ένα κιβώτιο το οποίο μετέφερε μία γυναίκα εξερράγη» δήλωσε ο στρατιωτικός αξιωματούχος.
«Η γυναίκα, ένα παιδί και ένας άλλος πολίτης σκοτώθηκαν και 26 άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από τον 6ο όροφο – Σε φιλικό περιβάλλον μεταφέρεται το παιδί
- Δήμος Σερρών: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από υδροστόμια σε οκτώ τοπικές κοινότητες
- ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ: Πανελλαδική απεργία για το αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό
- Ισραήλ: Πανηγυρίζει η Μοσάντ τις νέες επαναστατικές επιχειρησιακές ικανότητες
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Σκιάθο – Αισθητός στην Αττική
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

