
Στην ομάδα της Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δήμος Ντικούδης
Το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ «έκλεψε» τελικά έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες. Ο Δήμος Ντικούδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα της Βαλένθια, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ.
30
Το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ «έκλεψε» τελικά έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες. Ο Δήμος Ντικούδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα της Βαλένθια, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έβαλε την υπογραφή του στο προσύμφωνο και σήμερα ταξιδεύει για την Ισπανία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Ιωαννίδη.
Στις 18:00 το απόγευμα η Βαλένθια θα τον παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου. Την Παρασκευή θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία του με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής ομάδας εν όψει του Eurobasket.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντουάν Ριγκοντό. Με τους Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Φαμπρίτσιο Ομπέρτο και Ασιέρ Γκαρσία στη ρακέτα, η προσθήκη του Δήμου Ντικούδη κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη φροντ λάιν των Ισπανών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών
- Καύσιμα: «Κανονικότητα» τα 2 ευρώ – Όνειρο απατηλό η επιστροφή στα προ πολέμου επίπεδα
- Γερμανία: Το Πολεμικό Ναυτικό σχεδιάζει ενδεχόμενη αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Το ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων – Ποιο νησί φιλοξενεί σε εξασέλιδο αφιέρωμα, δημοφιλές βρετανικό περιοδικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η στιγμή του ρεσάλτου των Αμερικανών πεζοναυτών σε ιρανικό πλοίο – Βίντεο από την επίθεση




