
Ως ανώτερο στέλεχος της Αλ Κάιντα φέρεται ο Γερμανός συλληφθείς στη Γαλλία
Ανώτερο στέλεχος της Αλ Κάιντα είναι ο Γερμανός που πρόσφατα συνελλήφθη στη Γαλλία με την κατηγορία ότι συμματείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και της Τυνησίας, όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Νικολά Σαρκοζί.
53
Ανώτερο στέλεχος της Αλ Κάιντα είναι ο Γερμανός που πρόσφατα συνελήφθη στη Γαλλία με την κατηγορία ότι συμματείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και της Τυνησίας, όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Νικολά Σαρκοζί.
Πρόκειται για τον Γερμανό πολίτη και Ισλαμιστή, Κρίστιαν Γκανζάρσκι, 36 ετών που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ την περασμένη εβδομάδα.
«Οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ότι ο συλληφθείς είναι ένα ανώτερο στέλεχος της Αλ Κάιντα, ότι έχει προσωπικές επαφές με τον ίδιο τον Οσάμα μπιν Λάντεν, και ότι διέμενε κατά καιρούς στο Αφγανιστάν, καθώς και στη Βοσνία» ανέφερε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ενώπιον του Κοινοβουλίου.
Όπως παρατήρησε ο Ν.Σαρκοζί, ο Γκανζάρσκι -ο οποίος φέρεται ως ειδικός στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών- δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε καμία δήλωση ενοχής ή μη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
- Ξεκάθαρος ο Ζοσέ Μουρίνιο: «Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει μαζί μου»
- Καισαριανή: Το σύνορο του κόσμου – Ντοκιμαντέρ του in
- Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
- Εδώ Όσκαρ, εκεί Όσκαρ: Που βρισκόταν τελικά το βραβείο του σκηνοθέτη του «Mr. Nobody Against Putin»;


