Αύξηση 7,9% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις το Φεβρουάριο
Σε ικανοποιητικά επίπεδα συνέχισε να κινείται το Φεβρουάριο ο τζίρος στην αγορά, καταγράφοντας αύξηση 7,9% σε ετήσια βάση (3,65% αν ληφθεί υπόψη η μεταβολή των τιμών). Το πρώτο δίμηνο η αξία των λιανικών πωλήσεων σημείωσε αύξηση 8,5%.
27
Σε ικανοποιητικά επίπεδα συνέχισε να κινείται το Φεβρουάριο ο τζίρος στην αγορά, καταγράφοντας αύξηση 7,9% σε ετήσια βάση (3,65% αν ληφθεί υπόψη η μεταβολή των τιμών).
Συνεχίστηκε έτσι το θετικό κλίμα που κυριάρχησε τον Ιανουάριο (αύξηση τζίρου 8,2% σε σταθερές τιμές), παρά την αβεβαιότητα που δημιουργούσε ο (τότε) επικείμενος πόλεμος στο Ιράκ.
Συνολικά, το πρώτο δίμηνο του έτους, η αξία των λιανικών πωλήσεων στο σύνολο της χώρας σημείωσε αύξηση 8,5% (5,2% σε σταθερές τιμές) σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, με τους κλάδους επίπλων-ηλεκτρικών ειδών-οικιακού εξοπλισμού, μεγάλων πολυκαταστημάτων τροφίμων και βιβλίων-χαρτικών να κλέβουν την παράσταση, επιτυγχάνοντας αύξηση τζίρου 14,4%, 13,3% και 12% αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κολομβία: Οι ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 5 μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας – Κατέσχεσαν φορτίο – «μαμούθ»
- Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν κυρώσεις σε αξιωματούχους στην Αϊτή που κατηγορούν ότι βοηθούν συμμορίες
- Just Eat: Λανσάρει βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για παραγγελίες φαγητού
- Γάζα: Δέκα χώρες καλούν το Ισραήλ να επιτρέψει «ανεμπόδιστη» είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
- Χούθι: Kάθε επίθεση κατά του Ιράν είναι «κήρυξη πολέμου κατά της Υεμένης» – Θα χτυπήσουμε κάθε αμερικανική βάση