Την περαιτέρω στάση τους αποφασίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά
Αθήνα: Διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα της μη χορήγησης φαρμάκων στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους του δημοσίου. Την περαιτέρω στάση τους αναμένεται να καθορίσουν σήμερα Παρασκευή οι φαρμακοποιοί Αθηνών και Πειραιώς σε συνέλευσή τους.
Αθήνα: Διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα της μη χορήγησης φαρμάκων στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους του δημοσίου. Την περαιτέρω στάση τους αναμένεται να καθορίσουν σήμερα Παρασκευή οι φαρμακοποιοί Αθηνών και Πειραιώς σε συνέλευσή τους.
Οι ασφαλισμένοι στην πλειοψηφία τους επιρρίπτουν ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του δημοσίου και ζητούν να ληφθεί το συντομότερο μέριμνα για να σταματήσει η ταλαιπωρία τους.
Μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για την απλοποίηση των διαδικασιών εξόφλησης των φαρμακοποιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας.
O υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε ότι κανονικά έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον Φεβρουάριο οι οφειλές του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) προς τα φαρμακεία της επαρχίας, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εξοφληθούν και οι αντίστοιχες οφειλές προς τα φαρμακεία της Αθήνας και του Πειραιά.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Κούβα: Η Τζαμάικα τερματίζει πρόγραμμα συνεργασίας στον τομέα της υγείας
- Ιράν: Σχεδόν 6 στους 10 Γερμανούς καταδικάζουν την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Βραζιλία: 8 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στην κατάρρευση οίκου ευγηρίας
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν