
Εκρήξεις σε κτίρια της ισπανικής πρεσβείας και του κολομβιανού προξενείου στο Καράκας
Ισχυρές εκρήξεις από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια σημειώθηκαν την Τρίτη σε κτίρια ξένων διπλωματικών αποστολών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε γραφείο της ισπανικής πρεσβείας και η δεύτερη στο προξενείο της Κολομβίας.
30
Ισχυρές εκρήξεις από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια σημειώθηκαν την Τρίτη σε κτίρια ξένων διπλωματικών αποστολών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε γραφείο της ισπανικής πρεσβείας και η δεύτερη στο προξενείο της Κολομβίας.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, η έκρηξη στο κτίριο που στεγάζει τεχνικές υπηρεσίες της πρεσβείας της Ισπανίας ήταν πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε πολλά γειτονικά κτίρια.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο -ανατολικά της πρωτεύουσας- είπαν ότι λίγο νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη στο προξενείο της Κολομβίας, σε άλλο σημείο του Καράκας.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ενώ η Αστυνομία ερευνά τα αίτια των εκρήξεων.
Τα δύο περιστατικά συνέβησαν γύρω στις 9.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαχαίρωσαν 15χρονο στον Νέο Κόσμο – Άφαντοι οι δράστες
- H Eurovision στο μικροσκόπιο της επιστήμης – Το ETH Zurich αναλύει το show όλων των show
- Κριστιάν Κίβου: Από το Τρεμπλ με τον Μουρίνιο στην κατάκτηση του «δικού του» πρωταθλήματος με την Ίντερ
- Θεσσαλονίκη: «Red alert» με τη βάση της Ryanair – Στη Βουλή το ενδεχόμενο αποχώρησης της εταιρείας
- ΗΑΕ: Γιατί το Ιράν χτύπησε με drones τη Ζώνη Πετρελαϊκής Βιομηχανίας της Φουτζάιρα – Μεγάλη φωτιά
- Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές ακόμα και… αύριο – «Δεν μπαίνουμε σε παζάρια με τη ΝΔ»


