
Π. Πρωτάθλημα Ράλι (WRC): Στο τέλος του μήνα θα εκδικαστεί η ένσταση της Citroen
Στις 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι θα εκδικάσει η αρμόδια επιτροπή της FIA την ένσταση της Citroen για την ποινή των δύο λεπτών που δέχτηκε ο Sebastien Loeb στον πρώτο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το Ράλι Monte Carlo
Στις 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι θα εκδικάσει η αρμόδια επιτροπή της FIA την ένσταση της Citroen για την ποινή των δύο λεπτών που δέχτηκε ο Sebastien Loeb στον πρώτο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το Ράλι Monte Carlo.
Ο οδηγός της γαλλικής ομάδας ήταν ο νικητής του αγώνα, ωστόσο αν η FIA αποδεχτεί την απόφαση των αγωνοδικών του Monte Carlo και ισχύσει η ποινή, ο Sebastien Loeb θα βρεθεί πίσω από τον Tommi Makinen στη γενική κατάταξη. Ο Φινλανδός θα είναι ο νικητής του αγώνα και θα περάσει αυτομάτως στην ιστορία ως ο μόνος οδηγός με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πριγκηπάτο και ο μόνος με 24 νίκες στο WRC.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι από τις σπάνιες φορές που τέτοια υπόθεση θα εκδικαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεπώς, οι ομάδες και οι οδηγοί θα ξεκινήσουν το Ράλι Σουηδίας την 1η Φεβρουαρίου γνωρίζοντας πώς έχει η βαθμολογία του πρωταθλήματος.
auto.in.gr
- «Απλά γ@@@@ε με!» – Αθυρόστομη Σαρλίζ Θερόν, χωρίς λογοκρισία
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
