43

Παρά το σημαντικό ρόλο που θα έπρεπε να παίζει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακόμα στο περιθώριο, δήλωσε από τη συμπρωτεύουσα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Στο μήνυμά του μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την 90ή επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής για την ανάπτυξη της συμπρωτεύουσας, τονίζοντας αντί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή και να είναι οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, «είναι δυστυχώς ακόμα στο περιθώριο».

Ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για «κούφια λόγια» και υποστήριξε ότι «χρειάζονται έργα, υποδομές, παρεμβάσεις, που δυστυχώς δεν προωθεί η σημερινή κυβέρνηση».

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα έχουν εγκαταλειφθεί» επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι το μήνυμα των πρόσφατων δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών «είναι καθαρό».

«Οι πολίτες απορρίπτουν τον εμπαιγμό. Οι πολίτες αξιώνουν πρόγραμμα, έργο, αποτελεσματικότητα. Αξιώνουν όραμα, έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία να έχουν επιτέλους μια νέα προοπτική» καταλήγει η δήλωση του Κώστα Καραμανλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ