Μικρά κέρδη για το γενικό δείκτη τιμών του το μεσημέρι της Τρίτης
Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Η αξία των συναλλαγών είναι σχετικώς αυξημένη.
28
Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Τρίτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το υπάρχον αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
Ο γενικός δείκτης τιμών διαμορφώνονταν λίγο μετά τις 12:00 μ.μ. στις 1.822,83 μονάδες ενισχυμένος σε ποσοστό 0,18%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 20,6 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειοψηφία τους σε θετική τροχιά και τη μεγαλύτερη άνοδο (άνω του 2%) να έχουν η Κλωστοϋφαντουργία, το Λιανικό Και το Χονδρικό Εμπόριο. Απώλειες καταγράφουν οι εξής δείκτες: των Επενδύσεων, των Τηλεπικοινωνιών και των Διυλιστηρίων.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,24%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης κερδίζει 0,75% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,89%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται μέχρι στιγμής 189 σημειώνουν άνοδο και 41 υποχωρούν. Από την άποψη του τζίρου ξεχωρίζουν οι εξής τίτλοι: SEX FORM, OTE, IΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, ΒΑΡΔΑΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΟΠΑΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση έχει επιτεθεί στα εργασιακά δικαιώματα, στην υγεία και την ασφάλεια
- Australian Open: Μετά από δύο μυθικούς ημιτελικούς, Τζόκοβιτς και Αλκαράθ κοντράρονται σε έναν ιστορικό τελικό (vids)
- Γαλλία: Χαιρέτισε τη συμφωνία των Κούρδων της Συρίας με τη Δαμασκό – Τι προβλέπει
- Ντύσου την εκδίκηση: Από τους Μπέκαμ στη Νταϊάνα, τα ρούχα ως πληρωμένη απάντηση – «Clapback costumes»
- Ο Λανουά κατάφερε τον Μακέλι να έρθει ξανά στην Ελλάδα
- Η SpaceX σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση με την Τesla και άλλες εταιρείες του Μασκ

