Επανέρχεται στο προσκήνιο το καθεστώς λειτουργίας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»
Αθήνα: Στην επικαιρότητα επανέρχεται το ζήτημα του καθεστώτος λειτουργίας του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", ύστερα από αίτηση που κατέθεσαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων που στρέφονται κατά του προέδρου του νοσοκομείου, Α.Μαρτίνη.
Αθήνα: Στην επικαιρότητα επανέρχεται το ζήτημα του καθεστώτος λειτουργίας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ύστερα από αίτηση που κατέθεσαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων που στρέφονται κατά του προέδρου του νοσοκομείου, Α.Μαρτίνη.
Συγκεκριμένα, με την αίτηση αυτή ζητούν την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ώστε, όπως αναφέρεται, «να αποτραπούν ποινικώς κολάσιμες πράξεις και να αποτραπεί η εκμετάλλευση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος-Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας».
Επίσης, οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων επικαλούνται την απόφαση που ελήφθη το 1992 από την Ελληνική Βουλή για τη δημιουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος με χρηματοδοτικό πακέτο από τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στον κ. Μαρτίνη και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣ σε βάρος των οποίων εκκρεμεί υπόθεση αντικατάστασής τους εξαιτίας κατηγοριών που τους βαραίνουν για οικονομική κακοδιαχείριση και εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, τα οποία συγκρούονται με αυτά του ΕΕΣ.
health.in.gr
- Ανδρουλάκης για την 25η Μαρτίου: Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε τις αρχές και τις αξίες όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα
- Πρόστιμο στη Meta για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στις πλατφόρμες της – Χιλιάδες ακόμα αγωγές περιμένουν
- Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Μήνυμα ισχύος και αποτροπής
- Η Αλεξάνδρα Ούστα, το αλκοόλ, οι γονείς και οι απώλειες
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
