Ο ΟΤΕ δεν θα συμμετάσχει στην ιδιωτικοποίηση των βουλγαρικών τηλεπικοινωνιών
Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Βουλγαρικού Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού (BTC) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.
31
Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Βουλγαρικού Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού (BTC) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο OTE μελέτησε λεπτομερώς τα έγγραφα υποβολής προσφοράς, επιζητώντας τρόπους ενίσχυσης της θέσης της θυγατρικής του εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Globul, της οποίας έχει την πλήρη κυριότητα.
Αποτέλεσμα αυτής της επισκόπησης, όπως αναφέρει ο ΟΤΕ, είναι η απόφαση του να συνεχίσει να εστιάζει τις προσπάθειές του στην περαιτέρω ανάπτυξη της θυγατρικής του Globul, που δραστηριοποιείται εμπορικά στη Βουλγαρία από τον Σεπτέμβριο του 2001.
Κύριος στόχος του Οργανισμού, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι η ενδυνάμωση των υφισταμένων διεθνών επενδύσεων του και η βελτίωση των λειτουργικών και οικονομικών αποτελεσμάτων, με επίκεντρο την αύξηση των αποδόσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Δεν έχω ανατριχιάσει πιο πολύ» – Έτσι είναι τα άδεια υπνοδωμάτια των θυμάτων σχολικών πυροβολισμών
- Παναθηναϊκός: Οι ώρες των παιχνιδιών του με τη Μπέτις
- Λουτράκι: Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου δράστη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή συμπλοκή
- Ιράκ: Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι συναντά Αμερικανό διπλωμάτη μετά το τελεσίγραφο των ΗΠΑ
- Η στιγμή του εκτροχιασμού του τραμ στο Μιλάνο με 2 νεκρούς και 39 τραυματίες [βίντεο]
- UCB: Αξιωματικός του Τάγματος του Στέμματος του Βελγίου ο Λεωνίδας Ισσόπουλος
