Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρόμπερτ ντε Νίρο

Μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρόμπερτ ντε Νίρο

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Κέβιν Σπέισι και η Μέριλ Στριπ είναι μερικοί από τους σταρ που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη για να στηρίξουν το Tribeca Film Festival του Ρόμπερτ ντε Νίρο, με στόχο την ενίσχυση της περιοχής γύρω από το Ground Zero.

30

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Κέβιν Σπέισι, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και η Μέριλ Στριπ είναι μερικοί από τους σταρ που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη για να στηρίξουν το Tribeca Film Festival του Ρόμπερτ ντε Νίρο, με στόχο την ενίσχυση της περιοχής γύρω από το Ground Zero.

«Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου ένιωθα ότι έπρεπε και εγώ να κάνω κάτι για την πόλη. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να αναζωογονηθεί και πάλι η συγκεκριμένη περιοχή του Μανχάταν» δήλωσε ο μεγάλος ηθοποιός.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε τη Μεγάλη Τετάρτη και συνολικά θα προβληθούν 150 ταινίες, μεταξύ αυτών και 11 σε παγκόσμια πρεμιέρα. Ξεχωρίζει το θρίλερ του Βρετανού Κρίστοφερ Νόλαν Insomnia, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.

«Η πόλη είχε πάντοτε ανάγκη ενός ανεξάρτητου φεστιβάλ κινηματογράφου» δήλωσε ο σκηνοθέτης Έρικ Ήσον, ο οποίος συμμετέχει με το οικογενειακό δράμα Manito.

Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι τουλάχιστον 30.000 επισκέπτες θα παρακολουθήσουν αρκετές από τις ταινίες, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά την κίνηση των καταστημάτων στην περιοχή του Ground Zero.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τους δρόμους να κλείνουν και πάλι, όχι για να περάσουν ασθενοφόρα και πυροσβέστες, αλλά από τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει ταινίες» κατέληξε ο Ντε Νίρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024