Ανησυχία για τη νόσο των λεγεωνάριων εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Αθήνα: Μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εμφάνισης της νόσου των λεγεωνάριων εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ζητούν οι επιστήμονες, κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Αθήνα: Μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εμφάνισης της νόσου των λεγεωνάριων εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ζητούν οι επιστήμονες, κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγήτρια κ. Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, κάλεσε τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην εκδηλωθούν κρούσματα της λεγόμενης νόσου των λεγεωνάριων.
Στη χώρα μας, εξήγησε, καταγράφονται κάθε χρόνο τρία με τέσσερα κρούσματα της νόσου, τα οποία οφείλονται σε βακτήρια που αναπτύσονται στα κλιματιστικά μεγάλων κυρίως ξενοδοχειακών μονάδων και προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη

