26

Ολοκληρώνεται αύριο η φάση των «16» του Kυπέλλου Ελλάδας, με το ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή (18:00).


Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε νικήσει με 1-0 στο Καυταντζόγλειο και η ομάδα του Σέρτζιο Μαρκαριάν αν θέλει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά (όπου όποια ομάδα προκριθεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Εθνικό Αστέρα), θα πρέπει να ανατρέψει το σκορ.


Στον αγωνιστικό τομέα το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με το «γηραιό». Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν θα είναι στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού, λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική, ενώ ο Σωτήρης Κυργιάκος θα απουσιάσει λόγω καρτών. Εκτός αποστολής θα είναι και ο τρίτος τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπαρτζώκας.


Από την άλλη πλευρά ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά δεν πάυει να παραπονείται για τη συσσορευμένη κούραση που έχουν οι παίκτες του από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ