
Ο συνεργάτης του Μπιν Λάντεν έχασε τη ζωή του από έκρηξη χειροβομβίδας, κατά το AIP
Ο στενός συνεργάτης του Οσάμα μπιν Λάντεν, που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, δεν έχασε τη ζωή του από τις αμερικανικές βόμβες, αλλά από έκρηξη χειροβομβίδας που κρατούσε ο ίδιος, μεταδίδει το Αφγανικό Ισλαμικό Πρακτορείο (ΑIΡ).
31
Ο Αιγύπτιος Αμπού Μπασίρ αλ-Μάσρι, στενός συνεργάτης του Οσάμα μπιν Λάντεν,άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Τζαλαλαμπάντ στις 13 Οκτωβρίου,υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που υπέστη στα χέρια και στο στήθος μετά την έκρηξη χειροβομβίδας που κρατούσεο ίδιος, μεταδίδει το AIP.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αμπού Μπασίρ αλ-Μάσρι σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των αμερικανικών βομβαρδισμών στην περιοχή του Τζαλαλαμπάντ, όπου πιστεύεται ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης οπαδών του Οσάμα μπιν Λάντεν.
Την είδηση για το θάνατο του Αιγύπτιου στελέχους της Αλ Κάιντα μετέδωσε το Associated Press, επικαλούμενο το Ισλαμικό Κέντρο Παρατήρησης, που εδρεύει στο Λονδίνο. Είχε αναφέρει επίσης ότι είχαν τραυματιστεί δύο συνεργάτες του Αλ-Μάσρι, ένας Κινέζος μουσουλμάνος και ένας υπήκοος Υεμένης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Τέλος ο Πύργος Τραμπ στην Αυστραλία
- Euroleague: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four
- Γιορτή σήμερα 14 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]
- Ο Αντώνης Ρέμος μάς ταξίδεψε μέσα από το «Αλ Τσαντιρι Νιούζ» – Η ανατριχιαστική στιγμή με την Μαρινέλλα
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 81-64: Έχασε και αποκλείστηκε από το Final Four



