VW Lavida: τo πρώτο VW που σχεδιάσθηκε και εξελίχθηκε στην Κίνα
Αύξηση πωλήσεων με την βοήθεια ενός νέου τετράθυρου μοντέλου αναμένουν οι ιθύνοντες της VW στη Κίνα.
Η VW ανακοίνωσε το λανσάρισμα του πρώτου εξ΄ ολοκλήρου σχεδιασμένου και εξελιγμένου μοντέλου της στην Κίνα, προϊόν συνεργασίας με την κοινοπραξία Shangai VW.
Το τετράθυρο Lavida βασίστηκε στην πλατφόρμα του Golf IV και θα αντικαταστήσει το Santana με στόχο την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων.
Σημειώνεται ότι το 2007 οι πωλήσεις της φίρμας στην Κίνα και στο Hong Kong σημείωσαν αύξηση 28% με 910.491 αυτοκίνητα, ενώ φέτος αναμένονται περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις.
- Αγροτικά προϊόντα: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή Agro-Verify
- Έναν χρόνο μετά τις πυρκαγιές, η τοξική σκόνη στοιχειώνει το Λος Άντζελες
- Η ισπανική αστυνομία κατάσχει 10 τόνους κοκαΐνης στη μεγαλύτερη ναυτική σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
