Ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου διετούς συνεργασίας με την Renault F1 βρίσκεται ο οδηγός της Sauber, G.Fisichella.

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του 31άχρονου Ιταλού στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2001 -στα χρώματα της Benetton- αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 28 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Guardian η Renault F1 θα καταβάλλει στη Sauber περίπου 1.280.000 ευρώ προκειμένου η τελευταία να απελευθερώσει τον G.Fisichella.

Στην υπόθεση της μεταγραφής του Ιταλού ενεπλάκη και η Williams καθώς ήταν η μια από τις τρεις ομάδες -μαζί με τις Ferrari και McLaren- που μπορούσε να διεκδικήσει τον G.Fisichella χωρίς να αποζημιώσει τη Sauber. Η ομάδα του Sir Frank Williams όμως παραιτήθηκε του δικαιώματος της ώστε να αποκτήσει τον M.Webber, manager του οποίου είναι ο διευθυντής της Renault F1, Flavio Briatore.

H μεταγραφή του Μ.Webber θα ανακοινωθεί πριν το GP Ουγγαρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου ενώ άγνωστος παραμένει ο μελλοντικός team-mate του στη Williams καθώς μετά την φημολογούμενη ένταξη του J.Trulli στην Toyota, οι επιλογές περιορίζονται στα πρόσωπα των D.Coulthard και N.Heidfeld. Εκτός αν η βρετανική ομάδα καταφέρει να πείσει τον J.Villeuneuve ή τον M.Hakkinen να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

auto.in.gr